Etusivu Maailma Pelattavat lajit Eläimistö Idea Liittyminen Yhteys Foorumi

Ohjeistus ja yleiset säännöt

Uhrilehdossakin muiden roolipelejen tavoin on sääntöjä, joita noudatetaan. Sääntöjen rikkomista saa varoituksen, pahimmassa tapauksessa päädytään pelaajan poistoon. Pelaajaa ei kuitenkaan poisteta ilman varoitusta.

Pelatessa

Foorumilla

Liittymässä?

Liittyminen tapahtuu hahmon luomisella, jonka tiedoista täytyy löytyä kaikki alla olevasta lomakkeesta. Kaikki ylimääräinen (suhteet, biisit, aikajana, muu hömppä), voidaan liittää vasta foorumin puolella.

Ennen viestin lähettämistä, muista tarkistaa kaikki hahmosi tiedot ja nimimerkkisi. Ylläpito hyväksyy hahmosi vastaamalla luomaasi hakemukseen. Hyväksyminen tapahtuu muutaman päivän sisällä. Voit rekisteröityä foorumille kun olet päättänyt liittyä. Sinun on kuitenkin luotava hahmosi kahden viikon kuluessa. Jos et ole tuona aikana toimittanut hahmokuvausta, tunnuksesi poistetaan.

Lomake

Tällä lomakkeella pääset liikkeelle hahmon luomisen suhteen.

Nimi:
Voi olla suomeksi, vieraalal kielellä tai fantasia tyyppinen.

Kutsumanimi:
Jos hahmollasi sellaisia on tai jos hahmosi nimi on todella pitkä ja hankala.

Sukupuoli:
Tamma vai ori, ulkopuoliset voivat olla myös ruunia.

Ikä:
Suhteutathan hahmosi iän Uhrilehdon ikähaarukan mukaan, eli: • Varsa 0-4 vuotiaana • Nuori 5-15 vuotiaana • Nuori aikuinen 16-25 vuotiaana • Aikuinen 26-50 vuotiaana • Iäkkäästä hevosta puhutaan kun vuodet vierähtävät yli 50 -vuoden.

Laji:
Voit viitata suuntaa-antavasti onko hahmosi esim. yksisarvinen tai siiveikäs.

Rotu:
Ulkopuolisilla ja Uhrilehdon asukeilla suuntaa-antava.

Säkäkorkeus:
Ilmoitetaan senttimetreissä. Ulkopuolisilla suurinpiirtein rodun sääntöjen mukainen. Kuitenkin enintään 200 cm.

Magia:
Kerro Magian kehittyminen, miten sitä voi hallita sekä miten se vaikuttaa hahmoosi. Vältä yhden lauseen virkkeitä.

Maine:
Kuinka tunnettu hahmosi on omiensa kanssa? Entäs koko Uhrilehdon alueen keskuudessa? Mainetta voi kartuttaa tekemällä esimerkiksi tehtäviä.

Ulkonäkökuvaus:
Hahmosi väritys tarkkaan kuvailtuna, rakenne, mahdolliset arvet, sulat, sarvet yms. silmiin pistävät piirteet. Hahmosi ulkoinen olemus.

Luonnekuvaus:
Miten hahmosi käyttäytyy erilaisissa tilanteissa, mistä tykkää, mistä ei. Miten hahmosi ajattelee ympäröivästä maailmasta, mitä toivoo ja mitä pelkää?

Menneisyys:
Jos hahmosi on tullut ulkopuolelta, niin miten on elänyt ennen Uhrilehdon alueelle eksymistä? Entä miten hahmosi on viettänyt kuluneet elinvuotensa? Miten hahmosi päätyi tilanteeseen, jossa on nyt?

Muuta huomioitavaa hahmohakemuksessa:
Varsinaisesti meillä Uhrilehdossa ei lasketa hahmotiedoissa sanamääriä tai muuta vastaavaa. Toivomme kuitenkin, että hahmohakemus on huolella tehty ja sisältää tarvittavat tiedot. Ilmoita, jos sinulla on lukihäiriö.

Pelkistetty lomake

Nimi:
Kutsumanimi:

Sukupuoli:
Ikä:
Laji:
Rotu:
Säkäkorkeus:

Maine:
Magia:
Ulkonäkö:
Luonnekuvaus:
Menneisyys: